Over ons

Houten Kozijn Partner is uw betrouwbare zakelijke partner voor bulkbestellingen van houten raamkozijnen, deuren en schuifpuien. Via dit platform kunt u al uw zakelijke bestellingen eenvoudig bij één bedrijf plaatsen en spaart u als premium partner voor aantrekkelijke kortingen of leuke cadeau

Zakelijk platform voor kozijnspecialisten

Ons partnerplatform is opgericht voor kozijnspecialisten die regelmatig houten kozijnen leveren of plaatsen. Met dit platform bieden we u de mogelijkheid om uw bestellingen rechtstreeks bij de producent te plaatsen en bieden we aantrekkelijke kortingen voor bulkbestellingen. Wordt u premium partner, dan kunt u voor slechts €99,- per jaar tevens gebruikmaken van onze online verkooptool en eigen whitelabel offertetool. U spaart met iedere aankoop tevens voor korting op uw volgende bestelling.

Houten Kozijn Partner: partner van De Jong Kozijnen

Wij zijn partner van De Jong Kozijnen. Doordat we al jarenlange expertise hebben op het gebied van houten kozijnen, weten we wat er speelt binnen de markt. Doordat we gebruik maken van de innovatieve technieken en trends binnen de branche nauwlettend in de gaten houden, lopen we altijd voorop op het gebied van productie- en afwerkingsmethodes. Hierdoor kunnen we snel inspelen op uw vraag en uw bestelling snel uitleveren.

Productie in eigen werkplaats

Wij produceren alles in eigen werkplaats. Doordat wij beschikken over een geavanceerd machinepark en kunnen wij kozijnen in elke gewenste afmeting maken. Doordat we van a tot z bij het productieproces betrokken zijn, hebben we een zeer hoge afwerkingskwaliteit en kunnen we altijd de hoogst haalbare kwaliteit kozijnen garanderen. Doordat we alles in eigen werkplaats produceren houden we de prijzen laag en de service en kwaliteit hoog.

Kleine bestellingen ook mogelijk

Heeft u een kleine tot middelgrote bestelling? Ook dat is mogelijk. Wij produceren naar wens. Het maakt dus niet uit of u een of twee kozijnen wilt bestellen, of tien of twintig stuks. Wij produceren ook voor kleine bestellingen het gewenste aantal op maat en zorgen dat uw bestelling snel geleverd wordt.

Geavanceerd machinepark voor bulkbestellingen

Onze fabriek is uitgerust met de modernste machines, waardoor we grote volumes snel kunnen verwerken. Heeft u dus snel grote volumes kozijnen nodig? Wij leveren alle kozijnen volledig op maat, met het vakmanschap wat u mag verwachten van de grootste online kozijnexpert.  Bestelt u bij ons, dan bent u dus altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een snelle levering van uw bestelling.