Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@houtenkozijnpartner.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Let op:
Producten kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn:

  1. Maatwerk producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  2. Gebruikte producten. Wanneer de producten gebruikt zijn, kunnen deze producten niet geretourneerd worden;
  3. Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn.

 

Garantie

Wij zijn trots op onze producten en hebben alle vertrouwen in de kwaliteit hiervan. Op de door Houten Kozijn Partner geleverde producten ontvangt u daarom standaard 5 jaar garantie.

Uitzonderingen
De garantie komt te vervallen wanneer het gebrek is ontstaan als gevolg van onjuiste montage, onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik, of wanneer zonder schriftelijke toestemming van Houten Kozijn Partner de klant of derden wijzigingen hebben aangebracht of de producten hebben gebruikt voor doeleinden waarvoor het product niet is bestemd.

Onze bedrijfsgegevens

Houten Kozijn Partner

Everdenberg 44 (Fabriek)
Everdenberg 63 (Showroom)

4902 TT Oosterhout

info@houtenkozijnpartner.nl

Tel. nr: 0162-304040

KVK-nummer: 18056699
BTW-nummer: NL819119349B01